NEW YEAR

helgen har spenderats i stockholm, det var skönt att komma ifrån gotland lite. Igår var vi hemma hos nicklas ocah lagade mat och myste lite. Idag är ännu kvällen lite oklar, men det fixar sig alltid. Är inte alls taggad, men johanna är här så humöret är på topp! Hoppas ni får en bra nyårsafton, för det ska jag ha!


5

tråkigt att ingen frågar eller att någon säger någonting.. Bara för det var länge sen är det inte bortglömt


one day left

dom senaste dagarna har jag umgåts med emma, oliver & niklas. Eller det har varit mycket dom. Har även hunnit med stan rätt mycket & även en fika med robin, julius & emma. Det var mysigt :) så här dagen innan. Idag har jag firat jul med pappa. Fick massa fina presenter! en av dom var en ipodtouch. Blev jätte glad, för det hade jag önskat migg.


LOVE



imorgon åker denise till mexico. Kommer sakna dig hjärtat!


AMOUR VINCIT OMNIA





igår var emma, amanda & felicia här & åt middag. Det blev en riktig middag med förrätt och allt. Senare kom olga och även oliver & nicklas. Vi spelade monopol och såg på paradis hotel xl.. jag var då mer insatt i det! så såklart åkte jag ut redan efter en kvart.. Somnade tidigt! Idag ska jag packa för jag åker till mamma. Sen bär det väl av mot gymmet!

 


THIS YEARS LOVE



Jag har sovit hela kvällen.. nästan, vaknade av att pappa väckte mig och sa att andra avenyn började snart. Så fick springa hem till rebecca. Det var extra bra idag faktist!


SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ



















dagen började väl inte så jätte bra, ramlade & förstörde mina byxor.. kom försent & ja elin åker till indien!! 
får se vad dagen har att bjuda på, nu ska jag iallafall städa mitt rum sen se på gossip girl! 


I DON'T BELIEVE YOU





Aah, vad ska man säga.. I fredags var jag hemma vid elin & bakade, där även Denise, Erika, Klara & Arvid var. Det var jätte mysigt! Vi såg idol, ät middag & bara mysade! Igår var jag på stan med pappa och handlade julklappar, fick med mig rätt mycket men är ännu inte klar.. På kvällen blev det middag med pappa, elin & annika. Nu kom jag precis hem från rävhagen, Har varit och kolalt på sofie när hon tävlade. Jätte duktigt var hon! Nu ska jag baka lussebullar med pappa.


REMEMBER WHEN YOU WERE YOUNG? YOU'D LOSE YOURSELF


EMMA OCH FELICIA






skolan var soooft, jag och denise satt i caffis. Efter skolan gick jag hem till elin och hälsade på henne lite. Det var mysigt, saknar henne! Nu sitter jag och ser oskyldigt dömd, vi har bakat pepparkakor och myst lite. Ska snart sova, är jätte trött.


TISDAG TISDAG TISDAG TISDAG

skolan var lugn, fick göra klart mitt argumnet mot abort så det var skönt. Efter skolan blev det en sväng på stan med benjamin. Så klart var allt slut jag skulle ha! Sen kom Rebecca och dom och hämtade mig vi stan och sedan åkte vi till icamaxi och kollade på tove, reza & eddie från idol. Gryyymmt, pratade med eddie och stog liksom 1 cm i från honom. Gaaaah! Jag kommer somna gott inatt iallafall. Efter någon timme där, köpte vi pasta sallad och drog hem och kollade på oth och andra avenyn. Nu ska jag sova.... godnatt!


DON'T FORGET




Har precis lagt mig i sängen efter ett skönt bad. Ska nog sätta på gossip girl och somna till.


AMAZING



Lite skönt med skola igen, jag har faktist saknat det lite. Just nu sitter jag hemma vid Rebecca. Hon har hjälpt mig med min blogg lite! det blev jätte bra faktist, ännu inte helt klar dock. Mamma kommer & hämtar mig snart. Sen kommer felicia till mig & vi ska se ullared och hoppas på att emma också kommer och ser!


16.10

Nu har jag bytt tillbaka till blogg.se!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0